Üdvözöljük a

Right Profession 2

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2021 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
222324262728

Right Profession 2

MEGFELELŐ SZAKMÁT A RÉGIÓ FEJLŐDÉSÉÉRT

 

A projekt a Right Profession folytatása, amelynek a Muravidéki Gazdasági Kamara volt a vezető partnere és környezetünkben ismert projekt volt. A szakmák bemutatásain több mint 6.000 ember vett részt, emellett több mint 400 résztvevő jelent meg különböző kerekasztal-megbeszéléseken és konferenciákon, valamint több mint 150.000 főt tájékoztattunk a médián keresztül. A szakközépiskolai beiratkozások száma szintén nőtt.

 

A leírtak alapján a projektpartnerek úgy döntöttek, hogy »folytatják«. A projekt továbbfejlesztésével azt szeretnénk elérni, hogy a fiatalok és az iskolák képviselői megismerjék azokat a szakmákat, amelyek a munkaadók által a régióban keresettek. Ezzel közvetett módon arról gondoskodunk, hogy a fiatalok olyan szakmákat válasszanak, amelyekkel munkát is kapnak majd a térségben. Ily módon a cégek lehetőséget kapnának arra, hogy olyan szakmával rendelkező fiatalokat foglalkoztassanak, amelyekre szükségük van.

  

A projektpartnerség 8 partnerből áll, Szlovéniából a Muravidéki Gazdasági Kamara, a Muraszombati Fejlesztési Központ, a Muraszombati Területi Kézműves Kamara, az Ötletek Központja és a Szlovén Köztársaság Szakképzési Központja, a magyar oldalon pedig a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. 

 

További információk:

 

http://www.pgz.si/si/right_profession_2

 

Sikeres vállalkozások bemutatkozása az interneten

 

MeghívóRight Profession II – Megfelelő szakmát a régió fejlődéséért című projekt

szakértői konferenciájára