Üdvözöljük a

Átadták a mesterleveleket

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
29
3031

Átadták a mesterleveleket

Ünnepélyes külsőségek mellett vehette át mesterlevelét harminc szakember október 16-án, Zalaegerszegen.

A sikeres vizsgát tett autószerelőket, fodrászokat, karosszérialakatosokat, szakácsokat és villanyszerelőket Mazzag Ferenc, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Bihall Tamás, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási- és képzési ügyekért felelős alelnöke köszöntötte.

A rendezvényre hivatalosak voltak és elismeréseket vehettek át a szeptember végi EuroSkills Budapest 2018 versenyen szép sikereket elért magyar csapat zalai tagjai is.

A mesteri cím mindig rangot jelentett – mondta köszöntőjében Mazzag Ferenc, hozzátéve, a mesterek a szakmájuk legjobbjai, így példaképek is egyben. Rajtuk múlik ugyanakkor, hogy a következő generációk továbbviszik-e a hagyományokat, a szakmák szeretetét, az elkötelezettséget, a mesteri cím az elismerés mellett felelősség is.

 

A szakmák újabb diplomásait köszöntjük – ezt már Bihall Tamás a Magyar Kereskedelmi s Iparkamara alelnöke mondta, hozzátéve, a Magyarország jövője magyar gazdaság versenyképességén, ez pedig a tudáson múlik. A tudás átadásában pedig kulcsszerepet játszanak a szakmák mesterei.

 

A rendezvényen köszöntötték Papp Viktória Dóra kozmetikust, Hédl Ádám Zoltánt kőművest és és Balogh Krisztián kőfaragót a magyar EuroSkills csapat zalai tagjait és átadásra kerültek a mestervizsga-bizottsági elnöki kinevezések is.

 

A rendezvényről bővebben a Zalai Gazdaság októberi számában olvashatnak.